Zastopanje  

S partnerji ponujamo unikatno promoviran izdelek, ki vam bo pomagal, da postane vaša blagovna znamka prepoznavna.

teamwork concept

Izdelava DELOVNIH ROKAVIC


House Agency

Rokavice imajo vse certifikate in so narejene v Evropi (EN 420, EN388, EN 511, Foodsafe, CE, PPE, CAT III, Oekotex, Ecofriendly).

1.
V partnerstvu z našim evropskim partnerjem nudimo izdelavo takšnih in drugačnih delovnih rokavic. Posebnost teh je z  dotiskom logotipa v abs materialu na vseh straneh. Sami lahko izberete barvo in velikosti, ter tip rokavice.
2.
Vašim kupcem olajšate delo pri vseh domačih opravilih, določen tip rokavic posebej za oljno industrijo (water& oil & hidrocarbons proof), posebne rokavice z dodatkom da rezilo ne prereže blaga (CUT RESISTANCE) in mnogo drugih opcij. Z rokavicami, ki se popolnoma prilegajo roki (vsebnost elastana) omogoča uporabniku da nikomur nič ne zdrsne iz rok, za kar poskrbi abs dotisk.
3.
Pišite nam za vizualizacijo vaše rokavice in za vse posebne programe. Vse rokavice so pakirane v PP vrečko, rok izdelave je približno 3 tedne. Minimalna količina je 300 kosov , cene so od 2 eur + ddv naprej za par ( z vključeno embalažo)
image
1.
Izdelujemo vse vrste promocijskih čokolad  in ostalih sladkih izdekov
2.
Najbolj prodajan izdelek so mini čokolade velikost 4x4 cm s full color tiskom, kjer je minimalna količina 500 kosov. Izbor med mlečno in črno čokolado.
3.
Cena za 1000 kosov je 325 eur + DDV z rokom dobave 10 dni od naročila.

Izdelava kemičnih svinčnikov


House Agency
1.
V partnerstvu z našim evropski partnerjem izdelujemo kemične svinčnike vseh vrst. Svinčniki so zelo kvalitetni, saj se sestavijo v Evropi in skrbnost pri izbiri materialov je zelo pomembna.
2.
Posebnost so kemični svinčniki z lastnim dotiskom iz plišastega materiala na trup svinčnika.
3.
Kontaktirajte nas in poslali vam bomo vzorec. Le izdelek katerega lahko primete v roke, vam lahko da tisti občutek da ste našli pravi izdelek za vas.
Kontaktirajte nas