ŠIVANJE in KATALOGI

Za vse tiste, kateri bi želeli popolnoma svoje uniforme ali promocijske majice, nudimo šivanje po naročilu. Izdelava je možna od 250 kosov dalje. Vse je narejeno v Evropi.
Izbirate lahko med vsemi možnimi materiali oziroma barvami. V kolikor vam nobena ne ustreza, lahko blago tudi pobarvamo po vaši Pantone lestvici. Izdelali smo že veliko projektov, katere si lahko ogledatee tukaj , na naši Facebook strani ali nam sledite na #diagonal77

Dobava je približno 4 tedne od naročila, oziroma odvisno od zasedenosti proizvodnje. 

teamwork concept

Izdelava majic po naročilu

Popolnoma po vaših željah ali modelu sešijemo željeno majico ali kakršen koli drug artikel. Blago tudi pobarvamo po vaši Pantone lestvici. Izbirate med gramaturo blaga. Popolnoma vaša je tudi odločitev med modeli z elastanom ali je le ta 100% bombaž. Dobava je odvisna od zahtevnosti naročila (koliko je dodatkov) in pa od zasedenosti v proizvodnji. Vse majice so narejene v Evropi. Pokukajte v našo galerijo kjer je nekaj referenc naših izdelanih projektov ali pa nam pošiljite sporočilo, da vam pošljemo nekaj fotografij in ponudbo.


Povpraševanje
Startup
Majica z elastanom
Small Business
Majica barva po pantonu


Izdelava brisač po naročilu

Po vaši željah vam izdelamo več modelov brisač.

Sami  izbirate med dimenzijami, med načinom pletenja ali dotiska. Vse brisače so narejene v Evropi in rok dobave je približno 3 tedne od vašega naročila. Roki so odvisni od zasedenosti proizvodnje. Oddajte nam povpraševanje na naš e mail in z veseljem vam bomo odgovorili na vaša vprašanja.


Povpraševanje
Startup
Brisača s full color tiskom
Small Business
Brisača Jacquard pletenje


Puloverji  ali jopice s kapuco 

Puloverji ali jopice so najbolj uporaben in prodajan izdelek za zimski del sezone ali novoletno darilo.

Hoodie po naročilu vam naredimo popolnoma po želji. Od zaključkov, zadrg, etiket, barv. Prepričano smo da si niti sami težko predstavljate kako unikaten izdelek lahko modeliramo. 

Minimalna količina je 250 kosov, rok izdelave pa približno 4 tedne od naročila. 

Kolekcija narejenih izdelkov vas čaka v naših prostorih za več informacij pa nam pišite na kontaktne naslove.


Povpraševanje
Startup
pulover po naročilu
Small Business
Pulover s 3d tiskom


Na spodnjih povezavah imate na voljo le nekaj naših elektronskih katalogov. V vseh letih poslovanja pa smo vedno raje izdelali posebne promocijske artikle ali našli kaj posebnega. Zato da ločimo vas od večine, se tudi mi ločimo od večine. Iz tega razloga predlagamo, da nam pošljete želje in dolgotrajno delo iskanja izdelkov prepustite nam.