Drugačnost in novosti so naše vodilo.


Diagonal 77 ni omejen le na enega ponudnika. Težko vam pokažemo prav vse kar vam lahko ponudimo. Z vstopom v fotogalerijo, si lahko ogledate le nekaj najpogostejših iskalnih artiklov, da dobite splošen vpogled v širokost nabora, katerega nudimo.Odpri fotogalerijo

Na spodnjih povezavah imate na voljo le nekaj naših elektronskih katalogov. V vseh letih poslovanja pa smo vedno raje izdelali posebne promocijske artikle ali našli kaj posebnega. Zato da ločimo vas od večine, zato se tudi mi ločimo od večine. Iz tega razloga predlagamo, da nam pošljete želje in dolgotrajno delo iskanja izdelkov prepustite nam. Poslali vam bomo katalog za določene vrste izdelkov.

CMS Pro Strategy
SPLOŠNI KATALOG 2020

Splošni katalog na 468 straneh, od EKO izdelkov do ekskluzivne kolekcije mauro conti.

Odpri katalog
Web Development
Katalog XD kolekcija 2019

Splošni katalog na 372 straneh: audio, prenosniki, torbe, elektronika, orodja, varna vožnja. zdravje...

Odpri katalog
CMS Pro Strategy
Katalog Tekstil World

TEKSTIL 2020

Odpri katalog
Web Development
Katalog keramika in porcelan

Lorem ipsum...

Odpri katalog

Unikatni izdelki


Promocija in obdarovanje sta res veliko več kot igra številk. Zato raje izberite nekaj, na kar boste vedno ponosni. Nekaj takšnega kar bo postalo unikatno, ko bo na tem izdelku ime vašega podjetja, blagovne znamke.  Mislim, da je prava vrednost takrat, ko boste nekomu nekaj podarili in boste zagledali sijaj v očeh prejemnika. Ko boste začutili hvaležnost, pa četudi je dobil darilce v majhni vrednosti. S tem posledično dodajate neprecenljivo vrednost vašemu podjetju, izdelkom.


Magično ampak resnično.

Naši čudoviti naročniki