Zastopanje

IZDELAVA STEKLENIH NOVOLETNIH OKRASKOV

V partnerstvu z našim evropskim partnerjem nudimo izdelavo popolnoma unikatnih novoletnih okraskov.

Pošljite nam logotip in izdelali vam bomo vašo STEKLENO novoletno kroglo. Izbirate lahko med več vrstami dotiska in med 50 barvnimi kombinacijami, ter velikostjo okraska med 6 cm, 7 cm ali 8 cm.

Letos je novost izdelava steklene krogle z bleščicami.

Minimalna količina naročila je 250 kos in dobava približno 3 tedne.

Pišite nam in okrasite si leto po vaših željah…:)

 

IZDELAVA ROKAVC VSEH VRST

V partnerstvu z našim evropskim partnerjem nudimo izdelavo takšnih in drugačnih delovnih rokavic. Posebnost teh je z  dotiskom logotipa v abs materialu na vseh straneh. Sami lahko izberete barvo in velikosti, ter tip rokavice.

Vašim kupcem olajšate delo pri vseh domačih opravilih, določen tip rokavic posebej za oljno industrijo, posebne rokavice z dodatkom da rezilo ne prereže blaga in mnogo drugih opcij.

Z rokavicami, ki se popolnoma prilegajo roki (vsebnost elastana) omogoča uporabniku da nikomur nič ne zdrsne iz rok, za kar poskrbi abs dotisk.

Pišite nam za vizualizacijo vaše rokavice in za vse posebne programe. Vse rokavice so pakirane v PP vrečko, rok izdelave je približno 3 tedne. Najcenejše že od 1,99 EUR / par + DDV.

IZDELAVA KEMIČNIH SVINČNIKOV

V partnerstvu z našim evropski partnerjem izdelujemo kemične svinčnike vseh vrst. Svinčniki so zelo kvalitetni, saj se sestavijo v Evropi in skrbnost pri izbiri materialov je zelo pomembna.

Posebnost so kemični svinčniki z lastnim dotiskom iz plišastega materiala na trup svinčnika. Težko vam dodamo toliko fotografij da boste zaznali dodano vrednost tega izdelka, zato nas kontaktirajte in poslali vam bomo vzorec. Le izdelek katerega lahko primete v roke, vam lahko da tisti občutek da ste našli pravi izdelek za vas.