Varovanje podatkov

Podatki, ki jih podjetju Diagonal 77 d.o.o. posredujete preko spletne strani www.diagonal77.si, bodo uporabljeni izključno s strani Diagonal 77 d.o.o. z namenom izboljšati storitve, ki vam jih zagotavlja, vključno z marketinškimi storitvami. V skladu z naravo takšnih informacij podjetje Diagonal 77 d.o.o. skuša po svojih najboljših močeh zagotavljati varno zbiranje, prenos in shranjevanje osebnih podatkov. Podjetje vaših osebnih podatkov ne bo posredovalo tretjim pravnim ali fizičnim osebam. Kadarkoli lahko uveljavljate pravico do dostopa, do popravka ali preklica dovoljenja za uporabo svojih osebnih podatkov.

POGOJI POSLOVANJA

Obiskovalec z vstopom na spletno stran www.diagonal77.si (v nadaljevanju spletna stran) sprejema Pogoje poslovanja in uporabe spletne strani, ki je v lasti podjetja Diagonal 77 d.o.o. Ljubljana (v nadaljevanju lastnik).

Vsi izdelki, ki so prikazani v spletnih katalogih, na spletni strani in Facebook strani so namenjeni prodaji izključno pravnim osebam. Vse navedene cene so v EUR in ne vsebujejo 22% DDV. Cene so izključno informativne narave, ne predstavljajo prodajne ponudbe in niso zavezujoče za lastnika. Za pridobitev zavezujoče ponudbe nam pošljite povpraševanje. Možne so tipkarske in računske napake. Pridržujemo si pravico so spremembe cen, barv in opisov brez predhodnega obvestila.

Grafična podoba, posamezni elementi in celotna vsebina spletne strani so zaščiteni s pravicami industrijske in intelektualne lastnine. Njihova uporaba je dovoljena zgolj v osebne, nekomercialne namene in zgolj v primeru, da se uporabi v svoji originalni obliki. Vsako spreminjanje, snemanje, distribuiranje, shranjevanje ali reproduciranje vsebine in vsaka uporaba vsebine ali imena spletne strani, ki bi lahko škodila dobremu imenu ali poslovanju lastnika spletne strani, brez predhodnega pisnega dovoljenja lastnika, ni dovoljeno. Prikazane blagovne znamke, imena in logotipi na spletni strani, so last podjetja Diagonal 77 d.o.o. ali tretje stranke. Brez pisnega soglasja lastnika ali tretje stranke je njihova uporaba, kopiranje ali distribucija, prepovedana.

Izdelki objavljeni na spletni stran niso namenjeni spletni prodaji, temveč služijo zgolj kot informativni prikaz ponudbe (vzorec).