Unikatni izdelki

Verjamemo, da ste našli med katalogi in galerijami veliko informacij, katere vas prepričajo da lahko iskanje in dodelavo promocijskih izdelkov prepustite našim rokam.Če ste si predstavljali, da bo vaš promocijski artikel res nekaj posebnega ali res nekaj le vašega,  vam lahko ponudimo tudi unikatne izdelke, kateri so narejeni popolnoma po vaši meri.

Predstavitev spodnjih glavnih izdelkov je del tega, kar lahko naredimo.

IZDELAVA MAJIC PO NAROČILU

Ste vedeli, da je med slovenskimi naročniki največ promocije namenjene ravno tekstilnim izdelkom? V naših e-katalogih lahko izbirate med več cenovnimi in kvalitetnimi razredi. Če pa med stranmi niste našli ničesar kar bi zadostilo potrebe glede vaših barv podjetja vam nudimo šivanje vseh tekstilnih izdelkov.

Popolnoma po vaših željah ali modelu sešijemo željeno majico ali kakršen koli drug artikel. Izbirate lahko med več kot 60 barvami blaga na zalogi. V kolikor vam nobena ne ustreza, lahko blago tudi pobarvamo po vaši Pantone lestvici. Izbirate med gramaturo blaga (155-210 g). Popolnoma vaša je tudi odločitev med modeli z elastanom ali je le ta 100% bombaž. Dobava je približno 4 tedne od nročila, saj je le ta odvisna od zasedenosti proizvodnje. Vse majice so narejene v Evropi. Pokukajte v našo galerijo kjer je nekaj slik takšnih majic ali pa nam pošiljite sporočilo, da vam pošljemo nekaj fotografij in ponudbo.

 

 

 


IZDELAVA BRISAČ PO NAROČILU

Po vaši željah vam izdelamo več modelov brisač.

Sami lahko izbirate med dimenzijami, med načinom pletenja ali dotiska. Vse brisače so narejene v Evropi in rok dobave je približno 3 tedne od vašega naročila. Roki so predvsem odvisni od zasedenosti proizvodnje. Oddajte nam povpraševanje na naš e mail: info@diagonal77.si in z veseljem vam bomo odgovorili na vaša vprašanja.

 


PLAVALNE KAPE

V ponudbi imamo plavalne kape iz silikona ali latexa. Rok dobave je približno  2- 3 tedne, odvisno od zasedenosti proizvodnje, za standardne barve osnovnih modelov.


TISK IN PONUDBA PELERIN

Deževna obdobja lahko zelo vplivajo na obiskanost dogodkov, katere prirejate. V kolikor poskrbite, da obiskovalce ne zmoči “do kosti” potem je  odstotek obiska dogodkov na prostem veliko višji.

Promocijske pelerine so uporabne tako za dogodke, kot vsak dan. Veliko mest se ukvarja s prenasičenostjo prometa, zato spodbuja prebivalce k vožnji s kolesom. V dežju je odličen izdelekpelerina za kolesarje. Vse pelerine IMAJO TUDI DOTISK po vaših željah, da je tudi marketinška vrednost dosežena.

Spodaj le nekaj tovrstnih izdelkov, za dodatne informacije pa nam pišite na naš kontaktni naslov.


IZDELAVA PIKNIK ODEJ IN PODOBNIH IZDELKOV PO NAROČILU

Glavni cilj promocijskih izdelkov je ta, da jih bo čim večja skupina ljudi uporabljala. Poleg glavnega namena uporabe pa je seveda bistveno tudi dejstvo, da ga vidi tudi večja ciljna skupina ljudi. S piknik odejo dosežete ravno ta dva glavna cilja promocije.

Sami lahko izberete med velikostjo, vse odeje so “waterproof” in dotisk je popolnoma po vaših željah. Dobava je približno 4 tedne od naročila, vse odeje pa so narejene v Evropi. Pošljite nam povpraševanje na  info@diagonal77.si.

 

_DSC2035_39 (800 x 531)

 

PIKNIK ODEJA 100x150

PIKNIK ODEJA 100×150

Kitchen_towels_8 (975 x 1024)

KUHINJSKE KRPE Z DOTISKOM

 

 

 

 

 

 

 


BONBONI, MACRONI, ČOKOLADE…

Vsak velik in majhen kupec je vedno vesel, ko dobi majhen sladek zavitek.  Opremite ga z dotiskom vašega logotipa ali posebnim sporočilom za vašo stranko. Izdelava že v 2-3 tednih.

 

Macarons Printed - Mica & Metal box

MACRONI

Mailing cards menthol blue CoolCaps

MENTOL BONBONI S KARTICO

macarons sleeve 8

MACRONI Z NOVOLETNIM VOŠČILOM