KDO JE DIAGONAL77

xindaologo
XD DESIGN
22. 11. 2017
BOBY
BOBY – nahrbtnik za potovanja in vsak dan
27. 2. 2018

KDO JE DIAGONAL77

V letu 2017, smo ustvarili kar nekaj uspešnih linij izdelkov, kateri so v uporabi pri marsikom izmed vas. Verjamem, da je iskanje izdelkov delo, katero zahteva veliko več  kot naročanje izdelkov po šifrah iz kataloga. Imate tudi vi izkušnje, da vam nekdo reče: Poglej v katalogu in naroči svojo količino. Potem pa napoči dan, ko pošiljko dobite in ste več kot šokirani. Večkrat žal negativno. Odgovor pa dobite: Ja to ste naročili. Hm. Spoznate velikokrat izgovorjeno dejstvo: Slika vse prenese.

<don’t trust what you see, even salt looks like shugar 🙂

Ravno iz tega razloga mi ne želimo pošiljati stotine ponudb in predračunov, ter igrati igro številk. V kolikor želite nekaj podariti vašim kupcem, ne verjamem da lahko zadostim0 vašim željam, da na elektronski naslov dobimo naročilo v obliki: šifra artikla in količina.

Promocija in obdarovanje sta res veliko več kot to. Zato raje izberite nekaj, na kar boste vedno ponosni. Nekaj takšnega kar bo postalo unikatno, ko bo na tem izdelku ime vašega podjetja, blagovne znamke.  Mislim, da je prava vrednost takrat, ko boste nekomu nekaj podarili in boste zagledali sijaj v očeh prejemnika. Ko boste začutili hvaležnost, pa četudi je dobil darilce v majhni vrednosti. S tem posledično dodajate neprecenljivo vrednost vašemu podjetju, izdelkom. Magično ampak resnično.

Tako smo mi ponosni ko v trgovinah, na cesti vidimo ljudi, kateri dejansko nosijo T shirt majico, katero smo po naročilu izdelali za našega kupca pred 10 leti.

Mi si ne dajemo obljub za novo leto v obliki številk. Dajemo si cilj in vizijo, da bomo velikokrat videli tisti sijaj v očeh pri kupcu ali ljudeh, kateri uporabljajo izdelek, ki se je rodil pod našo streho. V glavi dveh ljudi, katera opravljata svoje delo z vnemo in veseljem.

If they say it is impossible: remember it is only impossible for them, not you. 

Anita & Dejan